Kako napraviti sprej za Counter Strike
4 posters
Page 1 of 1
Kako napraviti sprej za Counter Strike
Caunter Strike spada među najpopularnije video igre na Internetu, pa zbog toga ne treba da se čudite što postoji veliki broj dodataka za ovu igricu. Sa tim dodacima se igra može modifikovati i prilagođavati svojim potrebama. Jedna od prvih stvari koju će svako poželeti da odradi jeste izrada spreja za ispisivanje grafita po tablama na kojima se igra u toku igre.
Ja konkretno za to koristim program koji se zove HlTagConverter, mada sam ih isprobao nekoliko, ovaj mi je naj jednostavniji da napravim sprej. Proces izrade fajla jeste krajnje jednostavan, prvo učitamo sliku koju želimo koristiti, potom selektujemo da želimo da se ta slika konvertuje u WAD format i na kraju to sve sačuvamo. Kada ga snimimo treba da ima naziv tempdecal.wad. I potom ga samo iskopiramo u folder gde nam se nalazi instaliran Caunter Strike 1.6.
Program HlTagConverter je besplatan i mogu da ga slobodno preporučim kao najlakše i najbrže rešenje za izradu spreja za CS 1.6
Ja konkretno za to koristim program koji se zove HlTagConverter, mada sam ih isprobao nekoliko, ovaj mi je naj jednostavniji da napravim sprej. Proces izrade fajla jeste krajnje jednostavan, prvo učitamo sliku koju želimo koristiti, potom selektujemo da želimo da se ta slika konvertuje u WAD format i na kraju to sve sačuvamo. Kada ga snimimo treba da ima naziv tempdecal.wad. I potom ga samo iskopiramo u folder gde nam se nalazi instaliran Caunter Strike 1.6.
Program HlTagConverter je besplatan i mogu da ga slobodno preporučim kao najlakše i najbrže rešenje za izradu spreja za CS 1.6
Re: Kako napraviti sprej za Counter Strike
Super stvar...
Drugdealer- Number of posts : 93
Registration date : 2009-03-20
brate mozes li mi napraviti jedan sprej jer ja ga napravim ali nece nesto da radi ...ae pls...
kImI_c3tInj3- Number of posts : 16
Registration date : 2009-03-19
ja ga napravim sacuvam i sve ali nzm dje da ga ubacim i kako da namjestim da mi je on kad udjem na cs...
pazi namjsetis ga i sve i ubacis ga u csstrike pod nazivom tempdecal.wad i onda udjes u cs i igas.. i NISTA NE DIRAS U OPTION !!!
ni ja ne umem da naprawim
**angel_baby**- Number of posts : 32
Registration date : 2009-03-26
ja sam napravio ...ali EDINE Noobe nisam pomocu tvog foruma to napravio ..krades topice sram te bilo nasao sam potpuno identican topic tvome i sve isto pise samo sto je tamo opsirnije i dali su mi viedo na youtube da odgledam ) ..Stavio sam CRNOGORSKU zastavu xaxxa )
http://novii.bajeonline.net/video-igre/kako-napraviti-sprej-za-counter-strike/ --- ewo ***angel_baby*** ovdje ti je bolje objasnjeno )
Similar topics
» Counter Strike
» Virtus.pro [counter strike 1.6]
» Sve Stvari Za Counter Strike
» Counter-Strike Impossible Dust Bunny Hop
» Virtus.pro [counter strike 1.6]
» Sve Stvari Za Counter Strike
» Counter-Strike Impossible Dust Bunny Hop
Page 1 of 1